Tilbehør

Aeroe

Aeroe designer og producerer intuitiv cykeloppakning i høj kvalitet. Det helt unikke ved aeroe er deres alsidighed, da produkterne passer til stor set alle cykler, og det kan nemt tilpasses grundet deres smarte Spider-system.

Besøg Aeroes hjemmeside

Basta og AXA

Låse. Basta er et af de mest solgte låsesystemer i Danmark. Basta-låse er fastmonterede låse, mens låsene fra AXA er kraftige kædelåse.
Basta lå i Korsør i 70 år, men blev i 1998 solgt til hollandske AXA.

Besøg Bastas hjemmeside

Bike Attitude

Reservedele og udstyr. Bike Attitude er HF Christiansens eget mærke i tilbehør til cykler. Et komplet program i skærme, sadler, lygter, cykelkurve, hjul, bremser, kæder, støtteben, låse, dæk og slanger, pedaler, greb, kassetter og adskillige andre produktkategorier gør Bike Attitude til en stabil leverandør af udstyr til Danmarks cyklister.

Brooks

Luksuriøse sadler, håndtag og tasker m.m. Brooks står for engelsk tradition og har fremstillet cykelsadler, tasker, håndtag og andet i læder i langt over hundrede år. Men Brooks udfordrer også sig selv med naturgummi og andre materialer i den velkendte Brooks-kvalitet. Brooks producerer også andet lækkert udstyr såsom regnslag og kompakt værktøj.

Besøg Brooks’s hjemmeside

Cateye

CatEye er den førende producent af cykelcomputere, lygter og reflekser til cyklister i verden. CatEye blev grundlagt i 1954 i Osaka, Japan, og har altid været førende inden for innovation og teknologi.
I 1964 skabte CatEye den første blinkende lampe til cykler. CatEye fortsatte med at skabe den allerførste cykellygte ved hjælp af hvide LED’er i 2001.

Besøg CatEyes hjemmeside

Enduro Bearings

Enduro Bearings producerer premium lejer til cykler og har mere end 25 års erfaring i faget. Med en altid innovativ tilgang til deres produktudvikling, kan du forvente lejer af højeste kvalitet. Lejerne produceres bl.a. af slidstærkt 440C stål samt af en eksklusiv ceramic-hybrid teknlogi. Enduro Bearings er perfekt til rytteren, der ønsker det bedste af det bedste.

Besøg Enduro Bearings’s hjemmeside

Jagwire

Jagwire inviterer dig til at gøre din cykel til én ud over det sædvanlige i et glimt af lys, farve og tekstur med en familie af integrerede kontrolsystemprodukter. De højtudviklede bremsesko og kabler m.m. fås i en lang række farver og stilfulde design. Jagwire hjælper dig med at forvandle din cykel til et rullende galleri af selvudtryk. Målet er at levere produkter af høj kvalitet med ensartet ydeevne.

Besøg Jagwires hjemmeside

Limar

Limar udvikler cykelhjelme i cykellandet Italien og har indtaget en førerposition indenfor hjelm-teknik siden 80’erne. Limar forsyner cyklisterne med alle slags hjelme, lige fra aerodynamiske enkeltstarts-hjelme og superlette, komfortable racer-hjelme til pendler- og børnehjelme.

Besøg Limars hjemmeside

Panaracer

Dæk med stor alsidighed. Panaracer-dæk bliver typisk fremhævet for stor slidstyrke, lav rullemodstand og et godt vejgreb i kurver. Panaracers udviklere leverer dæk og slanger i japansk kvalitet til cyklister i landevejscykling, MTB og pendlertrafik.

Besøg Panaracers hjemmeside

PowerBar

Ernæring. PowerBar fra USA er verdens største producent af energiprodukter til sportsfolk og ligger konsekvent i toppen af undersøgelser af forbrugernes tillid til energibarer. PowerBar har i adskillige år været sponsor for Tour de France.

Besøg PowerBars hjemmeside

Reelight

Lygter. Reelight er skabt af dansk opfindertrang – hvorfor ikke lade cykellygter køre på induktionsstrøm fra magneter monteret på hjulene. Så har man altid sine lygter med sig. Reelight har også batteridrevne lygter på programmet.

Besøg Reelights hjemmeside

SKS

Skærme, pumper, kompakt værktøj og andet udstyr. Det tyske firma SKS sælger pumper, som dækker hele feltet fra stationære fodpumper til små, lette pumper, en motionscyklist kan have med sig i lommen. I 2021 kan SKS fejre 100 års jubilæum.

Besøg SKS’s hjemmeside

Sturmey Archer

Nav og kranksæt. Sturmey og Archer fik omgående succés, da de i 1902 præsenterede deres første baghjulsnav med indvendig gearing. I dag fremstiller Sturmey Archer også kranksæt, derailleur-gear og forhjulsnav med tromlebremser.

Besøg Sturmey Archers hjemmeside