Tilbehør

SKS

Skærme, pumper, kompakt værktøj og andet udstyr. Det tyske firma SKS sælger pumper, som dækker hele feltet fra stationære fodpumper til små, lette pumper, en motionscyklist kan have med sig i lommen. I 2021 kan SKS fejre 100 års jubilæum.

 

Besøg SKS’ hjemmeside

Reelight

Lygter. Reelight er skabt af dansk opfindertrang – hvorfor ikke lade cykellygter køre på induktionsstrøm fra magneter monteret på hjulene. Så har man altid sine lygter med sig. Reelight har også batteridrevne lygter på programmet.

 

Besøg Reelight’s hjemmeside

PowerBar

Ernæring. PowerBar fra USA er verdens største producent af energiprodukter til sportsfolk og ligger konsekvent i toppen af undersøgelser af forbrugernes tillid til energibarer. PowerBar har i adskillige år været sponsor for Tour de France.

Besøg PowerBar’s hjemmeside

Se PowerBar Forhandlerkort

Panaracer

Dæk og slanger. Panaracer-dæk bliver typisk fremhævet for stor slidstyrke, lav rullemodstand og et godt vejgreb i kurver. Panaracers udviklere leverer dæk og slanger i japansk kvalitet til cyklister i landevejscykling, MTB og pendlertrafik.

Besøg Panaracer’s hjemmeside

Basta og AXA

Låse. Basta er et af de mest solgte låsesystemer i Danmark. Basta-låse er fastmonterede låse, mens låsene fra AXA er kraftige kædelåse.
Basta lå i Korsør i 70 år, men blev i 1998 solgt til hollandske AXA.

Besøg Basta’s hjemmeside

Bike Attitude

Reservedele og udstyr. Bike Attitude er HF Christiansens eget mærke i tilbehør til cykler. Et komplet program i skærme, sadler, lygter, cykelkurve, hjul, bremser, kæder, støtteben, låse, dæk og slanger, pedaler, greb, kassetter og adskillige andre produktkategorier gør Bike Attitude til en stabil leverandør af udstyr til Danmarks cyklister.

Limar

Hjelme. Limar udvikler cykelhjelme i cykellandet Italien og har indtaget en førerposition indenfor hjelm-teknik siden 80’erne. Limar forsyner cyklisterne med alle slags hjelme, lige fra aerodynamiske enkeltstarts-hjelme og superlette, komfortable racer-hjelme til pendler- og børnehjelme.
 
Besøg Limar’s hjemmeside

Minoura

Cykeltrænere, -stativer, -holdere og andet tilbehør. Minoura gør livet lettere for cyklister. Minoura fra Japan designer med formålet i højsædet og har udviklet gennemtænkte løsninger indenfor transport og opbevaring af cykler, kompakt værktøj og stationær cykeltræning. Ved hjælp af en smart phone app kan man f.eks. træne sommerens yndlingstur eller en berømt bjergetape hjemme i garagen.
 
Besøg Minoura’s hjemmeside

Brooks

Sadler, håndtag og tasker m.m. Brooks borger for engelsk tradition og har fremstillet cykelsadler, tasker, håndtag og andre dele i læder i langt over hundrede år. Men Brooks udfordrer også sig selv med naturgummi og andre materialer i den velkendte Brooks-kvalitet. Brooks er også regnslag og kompakt værktøj, og så har Brooks sin helt egen design-profil i et stort hjelm-program.

Besøg Brooks’ hjemmeside

Se Brooks forhandlerkort

Jagwire

Kabler, bremsesko m.m. Jagwire holder cykler kørende med en række små, vigtige dele til cyklers bremse- og gearsystemer; bremsekalibre, højeffektive wire-kabler, hydrauliske kabler, kabelbeslag og andet. Stålwirerne i de bedste, traditionelle kabler fra Jagwire er poleret glatte for at minimere modstand i kablet.
 
Besøg Jagwire’s hjemmeside

Helmmate

Regntæt opbevaring af hjelm på cyklen. Helmmate gør det nemt at huske sin hjelm. For nu kan man låse hjelmen fast på cyklen, når man ikke cykler. To københavnske familiefædre opfandt Helmmate, da de fik nok af at bære rundt på deres børns hjelme altid. Og deres egne. Hjelmen er tør, når man kommer ud til sin cykel.
 
Besøg Helmmate’s hjemmeside

Cateye

Lygter og cykelcomputere. Cateye sætter lys på cyklen med et stort program til både motionscykling og hverdagstrafik. Cateye afprøver sine lygters batterilevetid, lysstyrke og –spredning i et særligt testmiljø. Derfor oplyser Cateye data med stor sikkerhed, og den japanske producent lancerer kun driftssikre produkter. Cateyes cykelcomputere giver fuld integration med pilotens telefon via bluetooth.
 
Besøg Cateye’s hjemmeside

Sturmey Archer

Nav og kranksæt. Sturmey og Archer fik omgående succés, da de i 1902 præsenterede deres første baghjulsnav med indvendig gearing. I dag fremstiller Sturmey Archer også kranksæt, derailleur-gear og forhjulsnav med tromlebremser.

 
Besøg Sturmey Archer’s hjemmeside