Tilbehør

Aeroe

Aeroe designer og producerer intuitiv cykeloppakning i høj kvalitet. Det helt unikke ved Aeroe er deres alsidighed, da produkterne passer til stor set alle cykler, og det kan nemt tilpasses grundet deres smarte Spider-system.

Basta og AXA

Låse. Basta er et af de mest solgte låsesystemer i Danmark. Basta-låse er fastmonterede låse, mens låsene fra AXA er kraftige kædelåse.
Basta lå i Korsør i 70 år, men blev i 1998 solgt til hollandske AXA.

Besøg Bastas hjemmeside

Bike Attitude

Reservedele og udstyr. Bike Attitude er HF Christiansens eget mærke i tilbehør til cykler. Et komplet program i skærme, sadler, lygter, cykelkurve, hjul, bremser, kæder, støtteben, låse, dæk og slanger, pedaler, greb, kassetter og adskillige andre produktkategorier gør Bike Attitude til en stabil leverandør af udstyr til Danmarks cyklister.

Brooks

Sadler, håndtag og tasker m.m. Brooks borger for engelsk tradition og har fremstillet cykelsadler, tasker, håndtag og andre dele i læder i langt over hundrede år. Men Brooks udfordrer også sig selv med naturgummi og andre materialer i den velkendte Brooks-kvalitet. Brooks er også regnslag og kompakt værktøj, og så har Brooks sin helt egen design-profil i et stort hjelm-program.

Besøg Brooks’s hjemmeside

Cateye

Lygter og cykelcomputere. CatEye sætter lys på cyklen med et stort program til både motionscykling og hverdagstrafik. CatEye afprøver sine lygters batterilevetid, lysstyrke og –spredning i et særligt testmiljø. Derfor oplyser CatEye data med stor sikkerhed, og den japanske producent lancerer kun driftssikre produkter. CatEyes cykelcomputere giver fuld integration med pilotens telefon via bluetooth.
 Besøg CatEyes hjemmeside

Jagwire

Kabler, bremsesko m.m. Jagwire holder cykler kørende med en række små, vigtige dele til cyklers bremse- og gearsystemer; bremsekalibre, højeffektive wire-kabler, hydrauliske kabler, kabelbeslag og andet. Stålwirerne i de bedste, traditionelle kabler fra Jagwire er poleret glatte for at minimere modstand i kablet.

 

Besøg Jagwires hjemmeside

Limar

Limar udvikler cykelhjelme i cykellandet Italien og har indtaget en førerposition indenfor hjelm-teknik siden 80’erne. Limar forsyner cyklisterne med alle slags hjelme, lige fra aerodynamiske enkeltstarts-hjelme og superlette, komfortable racer-hjelme til pendler- og børnehjelme.

 

Besøg Limar’s hjemmeside

Minoura

Cykeltrænere, -stativer, -holdere og andet tilbehør. Minoura gør livet lettere for cyklister. Minoura fra Japan designer med formålet i højsædet og har udviklet gennemtænkte løsninger indenfor transport og opbevaring af cykler, kompakt værktøj og stationær cykeltræning. Ved hjælp af en smart phone app kan man f.eks. træne sommerens yndlingstur eller en berømt bjergetape hjemme i garagen.

Besøg Minouras hjemmeside

Panaracer

Dæk med stor alsidighed. Panaracer-dæk bliver typisk fremhævet for stor slidstyrke, lav rullemodstand og et godt vejgreb i kurver. Panaracers udviklere leverer dæk og slanger i japansk kvalitet til cyklister i landevejscykling, MTB og pendlertrafik.

Besøg Panaracers hjemmeside

PowerBar

Ernæring. PowerBar fra USA er verdens største producent af energiprodukter til sportsfolk og ligger konsekvent i toppen af undersøgelser af forbrugernes tillid til energibarer. PowerBar har i adskillige år været sponsor for Tour de France.

Besøg PowerBars hjemmeside

Reelight

Lygter. Reelight er skabt af dansk opfindertrang – hvorfor ikke lade cykellygter køre på induktionsstrøm fra magneter monteret på hjulene. Så har man altid sine lygter med sig. Reelight har også batteridrevne lygter på programmet.

Besøg Reelights hjemmeside

SKS

Skærme, pumper, kompakt værktøj og andet udstyr. Det tyske firma SKS sælger pumper, som dækker hele feltet fra stationære fodpumper til små, lette pumper, en motionscyklist kan have med sig i lommen. I 2021 kan SKS fejre 100 års jubilæum.

Besøg SKS’s hjemmeside

Sturmey Archer

Nav og kranksæt. Sturmey og Archer fik omgående succés, da de i 1902 præsenterede deres første baghjulsnav med indvendig gearing. I dag fremstiller Sturmey Archer også kranksæt, derailleur-gear og forhjulsnav med tromlebremser.

Besøg Sturmey Archers hjemmeside