Vi støtter

HF Christiansen støtter gode formål.

For os er det naturligt at anerkende godt arbejde med trafiksikkerhed eller hjælp til børn og voksne, der har det svært. Derfor støtter vi:

Børneulykkesfonden
Børneulykkesfonden arbejder på at gøre Danmark til Europas sikreste land at være barn i. Børn vil altid falde og slå sig, det er sådan, de lærer deres krop at kende. Men de alvorlige ulykker skal vi ikke finde os i. At forebygge ulykker er et arbejde, HF Christiansen som leverandør af både cykler og sikkerhedsudstyr gerne vil støtte.

Cyklistforbundet
Cyklistforbundet og HF Christiansen er næsten jævnaldrende. Lige fra starten i 1905 arbejdede Cyklistforbundet for anlæg af cykelstier og andre forbedringer i cyklisternes forhold i Danmark, og det er oplagt for en cykelproducent som HF Christiansen at støtte Cyklistforbundet.

Danske Hospitalsklovne
Danske Hospitalsklovne spreder smil og glæde på børneafdelingerne på de danske hospitaler.
Men klovnene må samtidig være gode til at forstå de enkelte børn, de møder. En vigtig del af klovnearbejdet er at lukke op for en samtale med børnene om svære emner.

Julemærkemarchen
Siden 1904 er der hvert år udkommet et nyt Julemærke til støtte for Julemærkehjemmene og udsatte børn i Danmark. Julemærkemarchen opstod i 1977, da den daværende Postens Marchforening for allerførste gang arrangerede en march i Århus til fordel for Julemærkefonden. Julemærkemarchen voksede hurtigt og har altid være populær blandt marchforeninger.

LittleBigHelp
LittleBigHelp er en organisation, der kæmper for at hjælpe folk i Indien, der ikke har samme adgang til menneskerettigheder, sundhedssystem og uddannelsesmuligheder, som vi har i lande som Danmark. Hvert år afholder LittleBigHelp en velgørenhedsauktion, som vi naturligvis støtter op om.

Parasport Danmark
Parasport Danmark går ind for, at alle har ret til at dyrke idræt, men de skal også vide, at de kan. Parasport Danmark har i øjeblikket fokus på De Paraolympiske Lege i Tokyo 2021 med rekruttering, træningsoptimering og samarbejde med specialforbunde som keypoints. Oplever danskerne succes og medaljehøst, kan det inspirere børn og unge til at dyrke idræt.

Red Barnet
Red Barnet arbejder for at give børn et bedre liv i Danmark og resten af verden. I katastrofe områderne rykker de ud med mad, vand og medicin. Derudover opretter de områder i flygtningelejrene, som er børnevenlige. I Danmark hjælper de børn, som lever i fattigdom. De arrangerer bl.a. ferielejre og oplevelser for børnene, så de har noget positivt at se frem til. De forebygger mobning i skoler og institutioner og bekæmper alle former for vold og seksuelle overgreb mod børn.

Ride4Rehab
Vi er stolte over at støtte de danske og udenlandske veteraner med PowerBar energiprodukter i forbindelse med deres cykelevent, Ride4Rehab. Soldaterveteraner har ydet en stor og omkostningsfuld indsats gennem deres virke, så det er dejligt at kunne hjælpe dem lidt og forhåbentligt være med til at få dem integreret i foreningslivet.

Rådet for Sikker Trafik
Rådet for Sikker Trafik har arbejdet for at højne sikkerheden i den danske vejtrafik i årtier. Allerede i 1934 gik en af organisationens første kampagner ud på at male cyklers bagskærme hvide, så de blev mere synlige. Når vi hos HF Christiansen leverer både cykler og sikkerhedsudstyr til de danske trafikanter, er det også naturligt for os at støtte arbejdet i Rådet for Sikker Trafik.

Stig Nicolaysen
Stig Nicolaysens voksne søn Max blev for nogle år siden diagnosticeret med lymfekræft. For at sætte sig et mål uden for sygestuen aftalte de to cykelglade mænd, at Max skulle køre følgebil for Stig i 2016-udgaven af verdens hårdeste non-stop cykelløb, Race Across America. Stig Nicolaysen cykler til fordel for Børnecancerfonden.

Ungdommens Røde Kors
Ungdommens Røde Kors gør en indsats for udsatte børn og unge i Danmark. Det gælder især unge, der slås med ensomhed, misbrug, fattigdom og vold. Derfor prøver Ungdommens Røde Kors at styrke de unges selvtillid, så de har en portion optimisme at stå imod med.

Børneulykkesfondens Carsten Vraa-Jensen deler reflekser ud i det tidlige morgenmørke i København. Foto: Jesper Ludvigsen.

Danske Hospitalsklovne

Ultrarytteren Stig Nicolaysen i aktion i Rebild Bakker. Foto: Roar Paaske.