Ansvarlighed

Ansvarlighed

HF Christiansen A/S og Unicykel AB arbejder ansvarligt med vores produkter, vores leverandører, kunder og interessenter.

Vores produkter skal være til gavn for vores kunder og kunders kunder. Cyklisme er en del af løsningen på en række store udfordringer i samfundet, så vi er stolte af at bidrage til mere cyklisme i samfundet.

Vores produkter skal tilvejebringes på ansvarlig måde.

Børnearbejde: Vi accepterer ikke børnearbejde hos vores leverandører. Gennem besøg og dialog sikres dette. Hvis vores krav ikke tilfredsstilles, bringes samarbejdet til ophør.

Konfliktmineraler: HF Christiansen A/S og Unicykel AB sikrer gennem samarbejdet med sine leverandører, at konfliktmineraler fra miner i konfliktregioner ikke anvendes til cykel- eller elcykelproduktionen i vores mærker. Konfliktmineraler er – men ikke begrænset til – guld, tin, tantal, tungsten/wolfram og kobolt.

Bæredygtig transport: HF Christiansen A/S og Unicykel AB sælger produkter, som transporteres langt, før vi får dem på lager forud for salg til vores forhandlere. Vi arbejder med vores transportpartnere for bæredygtig transport.

Uddannelse: HF Christiansen A/S og Unicykel AB prioriterer at vores kunder kender vores produkter og uddannes i vores produkter. Gennem uddannelse sikres vores slutbrugere i en sikker og god oplevelse som cyklist.