Aktiviteter

HF Christiansen støtter op om aktiviteter

Dirty Jutland

Dirty Jutland er en gravel-motionoplevelse, på den jyske vestkyst i nord. Start i Blåvandshuk, Klitmøller og Slettestrand, og mål på Danmarks top, i Skagen. Ruten er unik med en fantastisk natur. Omkring 80% af ruten cykles på grusveje og stier, og vi forsøger hvert år at præsentere deltagerne for særligt smukke udsigtssteder og steder med historisk betydning.  

Randers Bike Week

Randers Bike Week er et etableret 4-dages etape cykelløb, som for første gang fandt sted i juli 2012. Løbet er for licenshavende cykelryttere.

Fjordløbet

Løbet bliver af flere kaldt for Danmarks hyggeligste motionscykelløb, og vi ser igen i år frem til den store folkefest, som CAMPIONE Fjordløbet er.
Løbet har flere forskellige distancer at byde på, og det betyder, at hele familien både de yngre og de ældre, arbejdspladsen, naboerne, strikkeklubben eller idrætsforeningen kan deltage i samme arrangement, uanset niveau og ambitioner.

Bissen MTB

BISSEN er et MTB løb på fed og varieret rute i Svendborg. Gennem havn, skov, by, bakker og fede spor. Glade deltagere, smukke Svendborg, råt værftsmiljø, lede stigninger, professionelt og udsolgt event.

Cykelklubber

Randers Cykelklub af 1910, Holbæk Cykelsport og Odder Cykle Klub

Kids Tour

Kids Tour arrangeres af Børneulykkesfonden og er Danmarks største cykelløb for børn. Hovedtemaerne er trafiksikkerhed, sunde værdier, at dyrke motion og at have det sjovt!

Principia Løbet

Randers Cykleklub af 1910 byder alle licensryttere velkommen til Principia Løbet 2. Pinsedag.
Løbet er samtidig 3. og sidste afdeling af CAMPIONE PINSE CUP. Her byder cykelklubberne i Silkeborg, Herning og Randers velkommen til årets Pinseløb på spændende og udfordrende ruter i det midt- og østjyske, hvor der altid er garanti for meget vind, bakker og teknisk krævende ruter.

Dirty Jutland 2022 startområde

Odder Cykle Klub med Powerbar på ærmerne

Randers Cykelklub af 1910 til Randers Bike Week