14 marts 2016

Brugerdrevet udvikling

HF Christiansen er Danmarks største cykelproducent. Det forpligter. Vi sætter en ære i at udvikle vores produkter i samarbejde med de mennesker, der skal bruge dem. Brugerdrevet udviklingsarbejde giver en meget dynamisk proces hen mod et konkret resultat.

Vi har arbejdet tæt sammen med Ældre Sagen om at udvikle elcykler efter brugernes egne tanker om et seniorliv på cykel (http://aktivsund-elcyklen.dk/ ). Det gav en elcykel til hverdagsbrug, der afspejler seniorernes ønsker og behov direkte.

Og da en skolelærer spurgte os, om vi ville være med til at opfylde folkeskole-lovens krav om bevægelse i undervisningen, udviklede vi sammen en pakkeløsning med mountainbikes, undervisningsmateriale, et kursus i køreteknik for lærere og service hos den lokale cykelfagmand. Pakken er i drift flere steder, og erfaringerne er gode.

Hvis du kan se et særligt behov, som cykler og cykling kan hjælpe med, så vil vi gerne høre om det. Ideer holder os i form. Når vi viser vores cykler på udstilling, kalder vi altid udstillingen Cykler for alle. Det mener vi helt bogstaveligt. HF Christiansen skal dække alle de behov, danske cyklister står med. Og vi vil gerne udvikle nyt sammen med brugerne.